010-8452326 info@it-bidz.nl
Selecteer een pagina

ZooK-it

ZooK-it is dé zoekmachine voor resellers voor inkoop van hard- en software. Binnen no-time vind je op ZooK-it de beste prijs op basis van beschikbare voorraad vanuit de leveranciers in Nederland

Achtergrond ZooK-it.

Marges staan onder druk én de online concurrentie wordt steeds groter. Veel offertes die een reseller verstuurd naar klanten worden direct door de klant online gecheckt door sites als de Pricewatch en Google Shopping. Maar wat doen resellers? Die bellen nog steeds naar leveranciers en kopiëren/plakken hun artikelcodes in verschillende shops om niet alleen prijs maar ook beschikbaarheid te zoeken!

De formule.

Zook-it zoekt naar beschikbaarheid in de markt. Op basis van die beschikbaarheid komt de beste prijs naar voren. In zowel het reguliere als het grijze kanaal. Van nieuw tot refurbished, van bulk naar end-of-life.

De formule zit hem in het feit dat je dus wel de beste prijs ziet in het reguliere (wit) en onafhankelijke (grijs) kanaal. Je ziet alleen echter nog niet bij wie het is! De eerste keus is, is de prijs interessant? De 2e keus, kies je voor regulier of onafhankelijk? Als je die keuze hebt gemaakt klik je op ‘details’ en ontvang je direct de leverancier gegevens om te bestellen.

Volledig op jouw eigen account, krediet, SLA en partner status.

No cure no pay is gewaagd, maar waarom niet? Je wilt als reseller niet voor iets betalen wanneer je er niks voor terugkrijgt of het niets oplevert. Op deze manier maakt het ook niet uit hoeveel omzet je per jaar doet. Voor 1 enkele laptop of harde schijf levert de zoekmachine je al iets op.

Wanneer gebruik je ZooK-it?

Voor wanneer je snel wilt zoeken in de markt.  Wanneer je nergens in de markt voorraad kan vinden. Wanneer een product end-of-life is en je het nergens meer kan vinden.
Wanneer een klant iets wilt wat jouw eigen leverancier niet heeft Wanneer je ergens zelf geen partnerstatus van hebt of…. wanneer je het gewoon als benchmark wilt gebruiken.

Pas op met het maken van offertes.

Pas op met het maken van offertes vanuit resultaten uit de zoekmachine. Vanwege de koppelingen kunnen de prijzen soms per kwartier verschillen. 

Begin vandaag nog met jouw beste inkoopvriend.